Menu

¨Menu 6. 2. - 10.2.2023

Týdenní menu: Mix řízečů, vařené brambory, okurek

 

Pondělí

Frankfurtská

 

1. Rajská omáčka, hovězí maso, houskový knedlík

2.Smažené žampioy, vařené brambory, tatarka

 

Úterý

Kuřecí vývar

 

1.Vepřová plec na česneku, krupeto

  1. Pomalu pečená králičí stehna,špenát, knedlík

 

Středa

Gulášová

 

  1. Pečené stehno na másle, vařené brambory

  2. Plátek z krkovice s cibulí a jablky, hranolky

 

Čtvrtek

Valašská kyselice

 

  1. Vepřový vrabec, zelí, knedlík

  2. Krůtí steak s bazalkovou omáčkou, pečené brambory s česnekem

 

Pátek

Vývar

 

  1. Francouzské brambory

  2. Moravská jehla (panenka, slanina,cibule, brambory),Coleslaw

Menu 1.... 110

Mnu 2.......120,-

Menu 3......130,-