Menu

Menu 12. 4. 16.4. 2021

 

Pondělí

Cibulačka s krutónky

 

1. Kuřecí přírodní medajlonky, rýže

2. Záhorácká masová směs, hranolky

 

Úterý

Frankfurtská

 

1. ½ pečené kuře s nádivkou, vařené brambory

2. Čočka na kyselo, klobása, chléb

 

Středa

Hráškový krém se slaninkou

 

1. Kuřecí flamendr, ameriky

2. Plněná vepřová kapsa,přírodní hranolky

 

Čtvrtek

Ragú s knedlíčky

 

1. Kuřecí rarášci, šťouchané brambory

2. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík

 

Pátek

Hovězí vývar s játrovou rýží

 

1. Řízek, bramborový salát

2. Hovězí líčka na červeném víně, bramborová kaše