Menu
¨Menu 6. 2. - 10.2.2023
Týdenní menu: Mix řízečů, vařené brambory, okurek
Pondělí
Frankfurtská
1. Rajská omáčka, hovězí maso, houskový knedlík
2.Smažené žampioy, vařené brambory, tatarka
Úterý
Kuřecí vývar
1.Vepřová plec na česneku, krupeto
-
Pomalu pečená králičí stehna,špenát, knedlík
Středa
Gulášová
-
Pečené stehno na másle, vařené brambory
-
Plátek z krkovice s cibulí a jablky, hranolky
Čtvrtek
Valašská kyselice
-
Vepřový vrabec, zelí, knedlík
-
Krůtí steak s bazalkovou omáčkou, pečené brambory s česnekem
Pátek
Vývar
-
Francouzské brambory
-
Moravská jehla (panenka, slanina,cibule, brambory),Coleslaw
Menu 1.... 110
Mnu 2.......120,-
Menu 3......130,-