Menu

 

 

 

MENU  20.1. – 24.1.2020

 

Pondělí
Vývar s knedlíčkami

1. Smažený květák, vařené brambory   83,-

2. Kuřecí plátek v nivové omáčce, hranolky                            89,-

 

Úterý

Dýňová

1. Kuřecí paličky, hranolky, tatarka…………….83,-

2. Vepřová pečeně, koprová omáčka, houskový knedlík……89,-

 

Středa
Frankurtská

1. Čočka na smetaně, vepřový závitek, okurek, chléb….83,-                                 

2.Krůtí gordon bleu, ameriky                  89,-

 

Čtvrtek

Uzená s kroupami

1.Bryndzové halušky, slaninka    83,-

2. Vepřová roláda, bramborová kaše    89,-

 

Pátek

Bramboračka

1. Uzené kuřecí prso, šťouchané brambory…..          83,-

2. Řízek, bramborový salát          89,-